LinkedIn-mainonta

LinkedIn-mainonnalla tavoitat päättäjät ja asiantuntijat

Haluatko tavoittaa yritysasiakkaita ja huippuluokan työnhakijoita? LinkedIn-mainonta soveltuu erityisesti B2B-markkinointiin ja rekrytointiin.

Jutellaan lisää!

Lue lisää!

LinkedIn-mainonnan mahdollisuudet

Kohdennettua mainontaa yrityspäättäjille ja vaikuttajille

LinkedIn-mainonta on tärkeä osa B2B-markkinoijan työkaluvalikoimaa. Maksuton näkyvyys on LinkedIn-yritysprofiileille heikkoa, joten mainonta on välttämätöntä tulosten aikaansaamiseksi.

Täsmälliset kohdennustavat

LinkedIn-mainonnan teho perustuu erittäin tarkkoihin kohdennuksiin. Voit kohdentaa mainontaa esimerkiksi ammattinimikkeen, taitojen, koulutuksen ja kokemuksen perusteella. B2B-markkinoinnissa myös yrityslistoille kohdentaminen on yksi keskeinen keino. Erilaisia kohdennustapoja yhdistelemällä tavoitamme täsmällisesti määriteltyjä yleisöjä, jotka sopivat juuri sinun tarkoitukseesi.

Monipuoliset mainosmuodot

LinkedIn tarjoaa mainostajan käyttöön useita erilaisia mainostyyppejä, joiden käyttö valitaan mainostettavan sisällön ja tavoitteen mukaan. Sponsoroinnin avulla nostamme yrityksen kuva- tai videojulkaisut mainontaan, kuvakaruselleilla voimme esitellä tuote- tai palveluvalikoimaa. Lisäksi LinkedInissä voi kerätä myös suoria liidejä lomakkeiden ja ladattavien materiaalien avulla.

Näin autamme yritystäsi

LinkedIn-mainonnan palvelumme

LinkedInin Campaign Managerin kautta toteutettu mainonta mahdollistaa tarkat kohdennukset ja kattavan raportoinnin, jolloin saat parhaat tulokset mainonnastasi.

Mainonnan suunnittelu

Varmistamme, että mainostilisi ja sen kampanjarakenne palvelevat tavoitteitasi, autamme sopivan mediabudjetin määrittämisessä ja muodostamme yleisöt mainontaa varten.

Mainonnan optimointi

Seuraamme aktiivisesti mainonnan toimivuutta, valvomme budjetin kulutusta ja testaamme erilaisia viestikärkiä. Raportoimme mainonnan tuloksista säännöllisesti.

Lisää tehoa LinkedIn-mainontaan?

Soita meille 020 788 8120 tai täytä alla oleva lomake niin jatketaan juttua!

Uusimmat artikkelit

Puisella työpöydällä kyniä, kirjoja, viherkasvi sekä valkoinen A4-paperi, jossa teksti: Marketing strategy

B2B-mainonnan 95-5-sääntö

B2B-markkinoijan ei kannata yrittää herättää ostohalua taktisella mainonnalla, kun toimitaan vakiintuneessa kategoriassa. Sen sijaan, mainonnan tulee auttaa heitä muistamaan brändisi silloin, kun ostaminen tulee ajankohtaiseksi.

3. osapuolen evästeiden hidas kuolema

Google on ilmoittanut, että tulevaisuudessa Chromen käyttäjät pääsevät valitsemaan, sallivatko he näiden evästeiden käytön selaimessaan. Tämä artikkeli kertoo, mitä kannattaa tehdä jo ennen tuota tapahtumakulkua.