Tervetuloa, Katariina Widerholm!

Katariina Widerholm

Katariina Widerholm

Katariina Widerholm liittyi viime viikolla Hopkinsin tiimiin!

Katariina on monipuolinen digitaalisen markkinoinnin ammattilainen. Siten hän tuo meille huippuluokan osaamista kaikista digitaalisen mainonnan osa-alueista.

”Mutta kyllä tarvittaessa autan asiakkaita löytämään kohderyhmänsä myös muussa mainonnassa, tapahtumista printtimainontaan” muistuttaa aikaisemmin mm. mediatoimistoissa ja mediataloissa sekä tapahtumatuotanto-yrittäjänä työskennellyt Katariina.

”Asiantuntijalle on tärkeää voida kehittää omaa osaamistaan”, Katariina toteaa. ”Asiantuntijuus kehittyy, kun voimme oppia toisiltamme. Täällä jokainen osaa oman alansa — ja on koko ajan valmis kehittämään itseään. Siksi Hopkins!”

Hopkinsin tiimissä Katariina keskittyy analytiikkaa hyödyntävän digitaalisen mainonnan palveluihin ja niiden kehittämiseen.

Artikkelit samasta aiheesta

Valokuva: kissa

Digitaalista markkinointia Schrödingerin tapaan

Muistatko Schrödingerin kissan? Itävaltalainen fyysikko Erwin Schrödinger teki tunnetuksi ajatuskokeen, jossa laatikkoon suljetulla kissalla on niinsanotusti fifty-fifty tsäänssit poistua laatikosta elävänä tai kuolla. Kun laatikko on suljettuna, onko kissa elossa […]

Suvi Miettinen

Tervetuloa Suvi Miettinen!

Suvi Miettinen liittyi Hopkinsin tiimiin syyskuun alussa. Suvi on kokenut projektipäällikkö, joka tuli meille vahvistamaan toimintaamme erityisesti suurimmissa asiakkuuksissa.

Kiinnostuitko tästä aiheesta?

Soita meille 020 788 8120 tai täytä alla oleva lomake niin jatketaan juttua!